Svenskalinks.se
 
--»  

Tennis | Slagproffset

Sport -» Tennis

Slagproffset Topplänkar

Slagproffset

Slagproffsets hemsidor bygger på redaktörens mer än 40-åriga verksamheter inom flertalet av tennisens områden: teknikutbildning, instruktion, verksamhet som översättare av tekniktips till den äldre Tennistidningen, intern och extern tävlingsverksamhet, klubbtidningsredaktion och banskötsel samt administration av allehanda slag.

Slagproffset startade den 15 mars 2011 och har sedan dess vuxit ofantligt. Under början av 2012 uppgick antalet dokument till 580 med 14000 interna länkar och 1600 länkade filer. Tack vara mängden länkar är det enkelt att navigera i Slagproffset. Femtio uppdateringar har skett under Slagproffsets första tio månader.

Nya besökare kan i en av startsidans menyer läsa om vad som tillfördes Slagproffset under år 2011. Webbsidornas tyngdpunkt utgör kunskap om tennisteknik. De tillägnas alla tennisspelare som varje dag strävar efter att bli bättre utövare av sporten med hjälp av såväl effektivare slagteknik som bättre fot- och kroppsarbete. Nya besökare hänvisas även till menyn på startsidan med namnet Välkommen till Slagproffset.

Webbplatsen strävar efter att bli besökarnas främsta resurs på mitt område. Den omfattar bl.a. nästan allt material som finns boken i Tennistekniken är grunden. Även internationell, främst amerikansk, forskning om tennisteknik uppmärksammas.

Startsidan kan nås från alla dokument i Slagproffset, liksom övriga ämnesområden i toppnavet: Tennistekniken (boken), Tennisplayer (amerikansk forskning), Dokument, Redaktören och Produkter. Webbsidornas övriga delar redovisar till en början bara en första introduktion till resp. ämnesområden, varav några framgår på startsidans menyer. Ännu fler finns under toppnavets ämnesrubriker.

Under toppnavets Redaktören kan besökare läsa mycket om just redaktörens mångåriga verksamhet i en av Stockholms tennisklubbar. De sidorna kan kanske väcka insikt om betydelsen att dokumentera klubbverksamhetens utveckling medan det finns underlag tillgängligt.

Nytt innehåll framhålls vid varje uppdatering i den menylänk till vänster på startsidan som heter Läs om denna meny. Besökare kan länka direkt till nytt material. Sidornas innehåll domineras av text. Bildinnehållet är begränsat. Vissa bilder och ytterligare förklaringar med text finns i länkade PDF-dokument.

Avsikten är att besökare många gånger ska återkomma till Slagproffset. Innehållet behöver begrundas och smältas. Det är tillåtet att skriva ut och sprida webbsidornas information gratis. Det finns även möjligheter att köpa kompletta dokument som PDF-filer på CD-skivor för installation på en dator.

Förhoppningen är att innehållet med tiden ska kunna besvara alla frågor om teknik, förhoppningsvis redan innan besökaren har hunnit ställa dem. Det handlar om att ta till sig texten, begrunda den och testa påståenden först med en racket till hands under läsningen, sedan att våga pröva tekniken med boll på en tennisbana.

Sökord: kunskap, avancerad, tennisteknik, genialisk, begreppsapparat, biomekanik, armvridning, skruvar

Tillagd d. 16-01-2012 11:12:18
Kategori: Sport » Tennis
URL: http://slagproffset.se
Ändra Länk: Meddela oss ändringar


Länk kommentar:
Inga kommentarer ännu

Skriv kommentar om hemsidan: Slagproffset
Din Namn:
Validering: 3 + 1 =
Kommentar:Relaterade länkar:

tennisen.se


Tennisen.se är en tennissajt för dig som gillar tennis. Har du funderat pa att börja spela tennis? Eller vill du bara finslipa ditt spel?
Da

 

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Min personlige Blog